Dotazník "Poďte s nami otestovať novinky z radu Bupi family"
Značka Bupi sa už roky venuje starostlivosti o tú najcitlivejšiu pokožku – pokožku bábätka. Má za sebou rôzne štúdie o detskej pokožke, o jej vývoji a postupnom získavaní obranyschopnosti a diskutuje túto tému dlhodobo s pediatrami a lekármi, ktorí majú problematiku naštudovanú. Vďaka tomu dokáže Bupi vyvíjať vhodné receptúry tak, aby boli čo najšetrnejšie a aby nepodráždili žiadnu pokožku.

Rad Bupi family je jedinečný najmä svojim potenciálom, ktorý pre značku Bupi otvára. Tým, že sa už nešpecializuje výlučne na deti, vytvára sa pre Bupi široká cieľová skupina. Každá rodina, ktorá vyskúša Bupi BABY alebo Bupi KIDS produkty pre svoje malé detičky, a má so značkou Bupi dobré skúsenosti, môže so značkou fungovať v rodine aj naďalej – keď deti odrastú. Nemusí hľadať novú značku, môže sa spoľahnúť na to, čo už pozná.

Ak ste mamička milujúca šetrné produkty a chcete pre svoju rodinu len to najlepšie, neváhajte a zapojte sa do nášho TESTOVANIA produktov Bupi family s vôňou citrónová tráva určených pre deti od 3 rokov a dospelých.

Vyplňte detailne a poctivo s DIAKRITIKOU náš dotazník, skontrolujte si pred odoslaním SPRÁVNOSŤ vašich osobných údajov, aby sme vám balíček mohli zaslať domov :-) Vybrané testerky budeme kontaktovať.