Dotazník "Dotazník k bakalárskej práci"
Vážená pani, vážený pán,
Som študentom 3 ročníka na Katedre marketingovej komunikácie, Fakulte masmediálnej komunikácie, Univerzite Sv. Cyrila a Metoda v Trnave, študijného odboru Marketingová komunikácia a v súčasnosti spracovávam bakalársku prácu na tému „Podnikateľský zámer a marketingový plán“, ktorej hlavným cieľom je vypracovanie marketingového podnikateľského plánu firmy prinášajúcej inovatívnu technológiu v chrómovaní predmetov z rôznych materiálov, predovšetkým však automobilových dielov a príslušenstva.
Dovoľte, aby som Vás oslovil a požiadal o vyplnenie nasledujúceho dotazníka ktorý má za úlohu zistiť úroveň záujmu o chrómovanie predmetov a úroveň poznatkov o tejto povrchovej úprave v rámci úzkeho segmentu automobilovej verejnosti. Údaje z dotazníka budú použité len pre potreby mojej bakalárskej práce.

Vážený motoristický priatelia, určite ste sa už stretli s pochrómovanými automobilovými dielmi, prípadne potrebou obnovenia chrómu či opätovného pochrómovania či už starých alebo nových náhradných dielov a príslušenstva.
Dotazník pozostáva zo 14 otázok, jeho vyplnenie a odoslanie Vám určite nezaberie viac než 5 minút, ale výrazne pomôže prispôsobiť činnosť firmy súčasným požiadavkám. Dotazník je úplne anonymný, a preto nemôže dôjsť k zneužitiu Vašich údajov.

Postup pri vypĺňaní dotazníka:
Dotazník je možné vyplniť prostredníctvom PC. V otázkach stačí vybrať z ponúkaných možností alebo doplniť požadovaný údaj slovom alebo číslom, alebo zvoliť hodnotenie na stupnici, s ktorým sa stotožňujete. Vo všetkých otázkach je možné zvoliť iba jeden údaj.
V prípade ak na otázku č.3 odpoviete „Nie“, nepokračujte prosím vo vypĺňaní dotazníka.
Ak nemáte skúsenosti s pochrómovaním predmetov, otázku č.6 preskočte.

Chcel by som Vás požiadať o pravdivosť a objektivitu pri v vypĺňaní dotazníka.
V prípade potreby ma kontaktujte e-mailom na adresu: michal.schudich@gmail.com

Za ochotu a za Váš čas strávený vypĺňaním dotazníka, ktorý bude nevyhnutným podkladom pre moju prácu Vám vopred ďakujem.

Michal Schudich